Dorado.Installatie van koelinstallaties voor groenten en fruitWaarom versterking nodig is

vrijgavetijd:2022-08-14 20:24:56 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:426

Kerntips:Dorado.,Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten

Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

Dorado.Specifieke functionele kenmerken van verse machines.

Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag,Dorado.Installatie, onderhoud en installatie voor koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Gotzifrance.kgmEnergiebesparing en energiebesparing: de hierboven vermelde ontwerpkosten van een snel vriesmagazijn zijn zeer laag, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn, de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips, zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie"s nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken"s nachts is de uitwendige temperatuur laag,Dorado.Grote en middelgrote bedrijven voor koelinstallaties, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.


Dorado.Installatie van koelinstallaties voor groenten en fruitWaarom versterking nodig is



De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, moet een speciale worden aangewezen en moet de uitlaattemperatuur strikt worden gecontroleerd. Wanneer een hoge druk wordt uitgeoefend, wordt een subsectie vastgesteld om het drukverschil te verminderen.

De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is, en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.

aanbodEen andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?

De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur, maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.


Dorado.Installatie van koelinstallaties voor groenten en fruitWaarom versterking nodig is



De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

Uitstekende kwaliteitDe medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

Het opzetten van een perfect computernetwerk om de wetenschap van de distributie en traceerbaarheid van koelketens te realiseren. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Koude opslag is brandwerend, koude opslag koude opslag installatie, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.

Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding,Dorado.Installatie van compressor voor koude opslag, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Dorado.adviserennieuws
Dorado.Laatste nieuws